آموزه های رواقی گری برای آرامش درون
درباره ی کتاب آموزه های رواقی گری برای آرامش درون :
کتاب آموزه های رواقی گری برای آرامش درون می باشد. درباره ی فلسفه باستان برای زندگی روزمره و آرامش درون می باشد. ایده های اصلی رواقیون باستان برای دوران مدرن چنان کاربردی و جاودانه است که گویی بشریت هرگز تغییری نکرده است.
ماهیت عملی، عقلانی و منطقی خرد رواقی این امکان را به ما می دهد که آنها را فورا در موقعیت هایی که باعث ناراحتی می شوند، مانند بانداژ کردن روی زخم ، به کار ببریم. اگر این کار را به طور مکرر انجام دهیم، واکنش های ما به رویدادهای زندگی تغییر خواهد کرد، گویی که جعبه کمک های اولیه فلسفی خود را هرکجا که می رویم با خود حمل می کنیم.
میراث سه فیلسوف برجسته ی رواقی، مارکوس اورلیوس، سنکا و اپیکتتوس ، همراه با بقایای فیلسوفان دیگری مانند کریسیپوس و زنون سیتیوم، منبع ارزشمندی برای رواقیون معاصر است.
نویسنده ی کتاب ( آموزه های رواقی گری برای آرامش درون ) کوشیده است که آثار و افکار این فیلسوفان رواقی باستان را بسیار مختصر و مفید معرفی کند. و درعین حال به پرسش هایی مانند وقتی وحشت داریم چه کنیم؟ چگونه با توهین برخورد کنیم؟ چطور یک روحیه شاد احضار کنیم؟ چگونه با مشکلات مالی کنار بیاییم؟ پاسخهای جدیدتر، ساده تر و دقیق تری بدهد.
بخش از کتاب آموزه های رواقی گری برای آرامش درون
رها کردن
گاهی اوقات زندگی می تواند به شدت استرس زا باشد. عمدتا به این دلیل که درگیر توهم کنترل امور هستیم. و نیز ذهن ما در حال فکر کردن و نشخوارهای شبانه روزی است. در بیشتر مواقع ، نگه داشتن چیزها اتلاف انرژی است. زیاده روی در آن می تواند باعث درد روحی وحتی جسمی شود. مقاله زیر سه روش رهاشدن را از فلسفه رواقی استخراج کرده است.
۱- آگاهی از افراد بی تفاوت
در نظام فکری رواقی بین فضیلت، رذیلت و به اصطلاح بی تفاوت ها، چیزی که به نظر می رسد بیشتر مردم به آن پایبند هستند، بی تفاوتی ترجیحی است. «بی تفاوتی» مرتبط با این چیزها نشان میدهد که ارزش چندانی برای نگرانی ندارند. یک صفحه تلویزیون بزرگ، مقداری پس انداز یا یک قایق بادبانی منجر به شادی نمی شود . نداشتن این چیزها نیز مانع از شاد بودن ما نمی شود برخلاف نیازهای اولیه زندگی مانند تغذیه، آب و اکسیژن.
من حساب افراد فقیری را که هنگام سفر در اندونزی با لبخندی بر لب ملاقات کرده ام از دست داده ام . همچنین بسیاری از افراد ثروتمندی که با آنها روبرو شده ام و همیشه ناراضی بوده اند. این تجربه چیزهای خیلی زیادی را به من نشان میدهد. در رابطه با متون رواقی باستان، سنکا سخنان حکیمانه ای برای گفتن دارد:
«کسی که تا حد زیادی خودش را تسلیم قدرت بخت و اقبال کرده است، شبکه عظیمی از اضطراب برای خویش ساخته که نمی تواند از آن ها رهایی یابد؛ برای اینکه کسی راهی به سوی امنیت بیابد، فقط یک مسیر وجود دارد:
تحقیر بیرونی ها و راضی بودن به آنچه که شرافتمندانه است. زیرا کسانی که چیزی را بهتر از فضیلت می دانند، یا معتقدند که خیری جزفضیلت وجود دارد، دست های خود را برای جمع آوری چیزهایی که بخت و اقبال به بیرون پرتاب می کند، دراز می کنند و مشتاقانه در انتظار لطفش هستند…»
فهرست کتاب آموزه های رواقی گری برای آرامش درون
- مقدمه (قدرت بی تفاوتی)
- عشق به سرنوشت
- توهین
- خوشبختی
- آنچه دیگران فکر میکنند
- عشق و شهوت
- جدایی ها
- حسادت
- غبطه
- بیزاری ومیل
- رها کردن
- آزرده خاطر شدن
- خشم (شاهکار بودیسم)
- بحران
- اضطراب
- وحشت زدگی
- استرس مالی
- تنهایی
- احساس گناه
- فیلسوفان رواقی درباره صلح درونی
- مارکوس اورلیوس
- اپیکتتوس سنکا
- زنون
- تمرین هایی برای آرامش درونی
- پیش اندیشی اولیه
- تسلط برخودکنترلی
- قدرت وقایع نگاری
- مرگ اندیشی
- دید از بالا
- آمور فاتی
کتاب آموزه های رواقی گری برای آرامش درون را به همراه تخفیف ویژه ی آن خریداری کنید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.