کتاب عصبانی های عصر ما نوشته ی کارن هورنای
کارن هورنای، روانکاو و پژوهشگر شناخته شده ای است.آثار او به زبان های گوناگون ترجمه و در ایران نیز مورد استقبال عموم بوده است.عصبانی های عصر ما که توسط زنده ابراهیم خواجه نوری به فارسی در آمده است سال ها پیش چاپ شد.در این اثر هورنای به ترس ها و اضطراب ها، میل به خودنمایی، احساس حقارت و در نتیجه پدید آمدن کینه و دشمنی در نهاد افراد می پردازد.او با زیر سوال بردن نظریه فروید در باب امر جنسی دیدگاه های خود را بر اساس شناخت ویژگی های مختلف فرد بنیان می نهد.
این کتاب پس از 40 سال با چاپ جدید و ویرایشی نو در اختیار خوانندگان عزیز قرار گرفته است.
این کتاب به چه کسانی پیشنهاد می شود؟
کتاب حاضر به علاقه مندان به خوشبختی کمک می کند که به سه اصل سعادت نزدیک تر شوند، با مردم و محیط سازگار تر شوند؛ با کار خود سازگار تر گردند، و از همه مهم تر با شخص خودشان سازگار تر شوند. در ضمن مطالعه و تحقیق می آموزند چطور باید با عطش های زیان بار درون خود مبارزه کنند، می آموزند به چه طریق می توانند تصورات بی جایی که از خود و صفات خود دارند رفع کنند.
مطالعه دقیق این کتاب چراغی است که شما را در دهلیز های تاریک قلبتان راهنمایی می کند تا دودلی ها و تضاد های فراوان درون خود را ببینید و از قدرت مخرب آنها بکاهید، کم کم بر خودتان روشن می شود که چقدر از راه حل هایی که برای رهایی از تشویش و ناراحتی خود یافته اید ناسالم و مضرند.
بخشی از کتاب
احتیاج عصبی به محبت
چهار طریقی که اشخاص عصبی برای دفاع و حمایت خود در برابر اضطراب بر می گزینند بدون تردید در زندگی آنها نقش فوق العاده مهمی ایفا می کند.عده ای از اشخاص عصبی تلاش شدیدی به کار می برند برای اینکه بتوانند محبت و تأیید دیگران را بگیرند، و برای ارضای این تمایل از انجام هیچ کاری فروگذار نمی کنند.عده ای دیگر اجبارا خود را تسلیم و مطیع دیگران می سازند و قادر به ابراز وجود نیستند.عده ای هم تشنه ی توفیق یا کسب قدرت و ثروتند.بالاخره گروه اخری احتیاج شدید به عزلت گزینی و دوری از دیگران و استقلال و بی نیازی از هر گونه قید و بند دارند.ممکن است این سؤال به ذهن شما برسد که آیا اینکه من می گویم شخص عصبی این تلاش ها را به منظور حمایت و دفاع خودش در برابر اضطراب اساسی به کار می برد درست است و آیا به حق نباید این گونه تلاش ها را طبیعی انسان عادی دانست؟ جواب این است که این تمایلات کم و بیش در همه ی افراد عادی هم هست، بدون اینکه رنگ عصبیت داشته باشند.
درباره ی نویسنده
کارن هورنای، زاده ی ۱۶ سپتامبر ۱۸۸۵ و درگذشته ی ۴ دسامبر ۱۹۵۲، روانکاو و نویسنده ای آلمانی، و پیرو مکتب فروید بود. هورنای تحصیلات خود را در پزشکی و روانپزشکی در آلمان به پایان رساند. او در سال ۱۹۳۲ به ایالات متحده مهاجرت کرد و به عنوان استاد دانشگاه در رشته ی روانکاوی مشغول به تدریس شد. هورنای با همکاری عده ای از همکاران و شاگردان خود، مؤسسه ای به نام «مؤسسه ی روانکاوی هورنای» را در نیویورک دایر نمود. اکنون شاگردان او این مؤسسه را اداره می کنند.
این کتاب را به همراه تخفیف ویژه ی آن خریداری کنید.
برای مشاهده ی دیگر کتب در زمینه ی بالینی به این لینک سر بزنید.