تخفیف!

لغت نامه تفسیری مترجم ابوالفضل بهرام پور

جدیدترین لغت نامه ی تدبری قرآن

۲۸۰.۰۰۰ تومان

ناموجود

شناسه محصول: 9786229615416 دسته: ,

جزئیات کتاب

وزن 1,586 گرم
ابعاد 24 × 17 × 24 سانتیمتر
ناشر

آوای قرآن

مترجم

سایز کتاب

نوع جلد

سخت

تعداد صفحات

نوبت چاپ

چاپ اول

کتاب لغت نامه تفسیری بهرام پور جدیدترین لغت نامه ی تدبری قرآن

درباره ی کتاب لغت نامه ی تفسیری نوشته ی بهرام پور :

 

لغت نامه تفسیری ابوالفضل بهرام پور : این لغات نامه به طور کلی با بقیه لغت نامه های قران کریم فرق میکند.

ما فقط وقتی به توضیح لغتی از قرآن احتیاج پیدا میکنیم،به لغت نامه رجوع میکنیم. ولی لغت نامه تفسیری حاضر،یک کتاب مطالعه و تدبر است. چه به لغت قرآن احتیاج پیدا کنیم یا نکنیم.

صفحات این لغات نامه بر اساس صفحات قران کریم شماره بندی است.

این لغت نامه تفسیری به این دلیل کتاب مطالعه است که به انسان قدرت تدبر و تحلیل قرانی میدهد.

این کتاب جدیدترین لغت نامه ی تدبری قرآن است.دیگر کتب عرفانی مذهبی…

لغت نامه تفسیری

ساختار کتاب :

الف) صفحات این لغت‌نامه براساس صفحات قرآن کریم شماره بندی است. مثلا اگر شما در صفحه ۲۷۵ قرآن، به توضیح لغتی احتیاج پیدا کردید، صفحه ۲۷۵ لغت‌نامه تفسیری را باز می‌کنید و لغت مورد نظر خود را می‌یابید. همچنین اگر همین لغت مثلا در صفحه ۳۰۰ قرآن کریم تکرار شده باشد، خواهید دید که این لغت در همان صفحه نیز تکرار شده است.
دلیل این صفحه آرائی این است که اولا مراجعه به لغت‌های قرآن برای عموم آسان شود و خصوصا اینکه یافتن لغت در لغت‌نامه از طریق ریشه‌یابی برای بسیاری از افراد مشکل است.
ب) این لغت‌نامه تفسیری از آن جهت برای مطالعه مفید است که به انسان قدرت تدبر و تحلیل در قرآن را می‌دهد. مثلا در این کتاب گفته شده است. (اَسلَمَ: این کلمه دو ترجمه دارد.ترجمه به صورت فعل لازم  تسلیم شد. و ترجمه به صورت فعل متعدی  تسلیم کرد. وقتی می‌گوییم ابراهیم (ع) تسلیم خدا شد، مفهوم روشن است. ولی وقتی می‌گوییم ابراهیم تسلیم کرد، باید پرسید چه چیزی را تسلیم کرد! اینجاست که باب تدبر به روی انسان باز می‌شود.

بخشی از کتاب لغت نامه تفسیری :

 

فرق «حمد» و «شکر». حمد، ستایش جمال و کمال است. انسان با دیدن کمال، خود به خود آن را می ستاید.بی آنکه به رسیدن یا نرسیدن نعمت فکر کند. ولی شکر، ستایش در برابر نعمت و خدمتی است که به انسان می رسد.

 

فرق «حمد» و «مذح». مدح یعنی ستایش چیزی به خاطر کمالی که دارد.اعم از آنکه آن كمال، اختیاری باشد یا غیراختیاری، مانند عبادت و سخاوت که اختیاری اند و زیبایی چهره که امری غیراختیاری است؛ ولی حمد فقط در مورد صفات زیبای اختیاری به کار می رود. خدا همه صفاتش اختیاری است.

 

کتاب لغت نامه تفسیری قرآن کریم ترجمه بهرام پور را به همراه تخفیف آن خریداری کنید.
0/5 (0 نظر)