کتاب آزادی نوشته ی جاناتان فرنزن ترجمه ی شیما بنی علی در 600 صفحه به چاپ رسیده است.
انتشار رمان آزادی با استقبال بسیار قابل توجهی از سوی مخاطبان و منتقدان قرار گرفت و این کتاب را در زمره بهترین کتابهای سال ۲۰۱۰ قرار داد. انجمن کتابخانههای آمریکا از این کتاب به عنوان رمان برجسته سال ۲۰۱۰ یاد کرده است. همچنین باید خاطرنشان ساخت آزادی فینالیست جایزه کتاب لسآنجلس و جایزه ملی حلقه منتقدان کتاب شد.
درباره ی کتاب آزادی:
جاناتان فرنزن در کتاب آزادی سرگذشت زندگی خانوادهی برگلاند و دوست صمیمیشان ریچارد کتز را روایت میکند. فرنزن در طول این داستان به روابط اعضای این خانواده با یکدیگر و همچنین با آدمهای اطرافشان میپردازد. آغاز و پایان عشق، عبوراز دورههای نوجوانی و پا گذاشتن به حوادث بزرگسالی، رقابت و خیانت را باید از مباحث مطرح شده در این داستان دانست و تاکید کرد واقعگرایی و روانکاوی عمیق شخصیتهای داستان، از نقاط قوت و برتری این کتاب محسوب میشود.
در قسمتی از کتاب آزادی می خوانیم:
سالها پیش که هنوز میشد بدون خجالت سوار ماشین ولوو مدل ۲۴۰ شد، کاری که همه ساکنین محله رمزی هیل میکردند این بود که یک سری از مهارتهای زندگی را از نو یاد بگیرند که پدر و مادرها برای فراموش کردنشان به حومه شهر پناه برده بودند.
برای مثال چطور پلیسهای محل را ترغیب کنند تا کارشان را درست انجام دهند، چطور حواسشان به دزدهای جلب دوچرخه باشد، چهوقت آدم مست و پاتیلی را که روی صندلی حیاطشان ولو شده بیرون بیندازند، چطور گربههای وحشی را ترغیب کنند تا روی وسایل شنبازیِ بچههای همسایه کار خرابی کنند، چطور مشخص کنند اوضاع مدرسه دولتی افتضاح بود یا نه تا به خودشان زحمت بدهند و سروسامانی به وضعش بدهند.
البته آن زمان سوالهای دیگری هم مطرح بود، مثلاً کهنه بچهها چطور؟ آیا به دردسرش میارزید؟ و آیا این راست بود که هنوز شیر را در بطریهای شیشهای تحویل میدادند؟ آیا دوره پیشاهنگی پسران از نظر سیاسی قابل قبول بود؟ آیا بلغور به درد میخورد؟ کجا باطریها را بازیافت میکردند؟
کتاب آزادی را همراه با تخفیف ویژه ی آن خریداری کنید.