درباره ی کتاب همکلاسی های آسمانی:
کتاب همکلاسی های آسمانی، خاطرات پنج شهید دفاع مقدس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران توسط انتشارات یا زهرا به چاپ رسیده است.
صدای تق تق پاشنه ها که با سرعت و شدت به پله های ساختمان دانشکده می خورند و دو پله را یکی می کنند،
حکایت از عجله صاحبان شان برای رسیدن به کلاس درس دارد. روز که شروع می شود،
از همان اول آن قدر ذهن ها مشغول و دست ها بند کتاب و دفتر و جزوه است که کمتر کسی فرصت می کند به در و دیوارهای دانشکده نگاه کند یا اگر هم نیم نگاهی بیندازد،
بی تفاوت از کنار هر آنچه هست، می گذرد.
در میان این هیاهو و رفت و آمدهای دانشجوهای امروز، تصویر شهدایی از دانشجویان دیروز دانشگاه بر دیوارها نقش بسته که با چشمان نافذ خود به تمام ماوقع می نگرند.
ماجرا از آن جا شروع شد که ناگهان روزی برحسب اتفاق نگاهمان به نگاه شهدای روی دیوار گره خورد؛ شهیدان اسماعیل دقایقی، ریاضی و شهدای جانباز.
کتاب همکلاسی های آسمانی، ماحصل انتخاب هر شهيد برحسب تاریخ شهادت است. امید که چراغی بر سر راه دوستداران و عاشقان مکتب حسینی باشد.
بخشی از کتاب همکلاسی های آسمانی :
شهید اسماعیل دقایقی
اسماعیل از نوجوانی به فعالیت های دینی و انقلابی علاقه داشت.
او در بهبهان، منطقه آغاجاری بزرگ شد و پدرش از بازاریان منطقه امیدیه بود،
ولی با این حال، برای تحصیل به دبیرستان «نفت» در اهواز منتقل شد و در آن جا با جمعی از شاگردان مثل محسن رضایی، مهندس قمیشی، عبدالله ساکی، مرتضایی و… به فعالیت های سیاسی، دینی و اعتقادی پرداخت
که ماحصل این فعالیت ها باعث شد در سال های ۵۲ و ۵۳ دستگیر شود.
بعد از آزادی، به مدت دو سال در دانشگاه جندی شاپور، رشته کشاورزی تحصیل کرد ولی به دلیل اهدافی که در ذهن داشت و علاقه اش به رشته های اجتماعی و تربیتی، در سال ۵۵ رشته کشاورزی را رها کرد
و در رشته علوم تربیتی دانشگاه تهران مشغول به تحصیل شد.
مهم ترین ویژگی اسماعیل (همکلاسی های آسمانی) :
این بود که زندگی را جدی می گرفت و همه تلاشش را می کرد تا زمانش را هدر ندهد. اسماعیل همه تلاشش بر این بود که سبک زندگی اسلامی داشته باشد و برای هرکاری دنبال دلیل دینی و شرعی بود.
توصیه ام به جوانان این است که اگر شهید توجه شما را جلب کرد به دنبال ویژگی های برجسته اش بروید و ببینید این ویژگی ها چقدر و چگونه او را نجات داده اند.
از آنها سرمشق بگیرید تا شما را نیز نجات دهند. آنها خدایی بودند، دنیایی نبودند و در این راه، تمام هستی خود را نثار کردند.
این ویژگی ها به انسان انرژی مثبت می دهد. پس آنها را در خود بپرورانیم.
از دیدگاه من، در جامعه امروزی ما، سرمشق های زیادی وجود دارد و اگر کسی بگوید که وجود ندارد، بهانه است!
شهیدان ما، در جامعه ای فاسد رشد کردند و اکنون در نظام جمهوری اسلامی، جوانان می توانند سرمشق بهتر و کامل تری برای خود داشته باشند.
شهید مهرداد ریاضی تهرانی :
شهید مهرداد ریاضی تهرانی، نمونه ای گران بها از رهروان راه حسین (علیه السلام) و لبیک گوی آن کربلای سرخ بود. او از شمار دل باختگان عظمت و قرب الهی بود و آتشی در دلش غوغا می کرد که گرمای آن جز با خون سرخ، سرد و خاموش نمی شد.
این بود که روانه جبهه حق شد و عاشقانه به ندای «هل من ناصر ینصرنی» لبیک گفت و در «احدى الحسنيين» جای گرفت و «انزلنا معهم الكتاب و الميزان ليقوم الناس بالقسط» را فریاد زد و پرچم سرخ «لا اله الا الله» را به میمنت «انا فتحنا لک فتحا مبينا» بر کاخهای ظلم و بیداد کوفت و بنیان مرصوص را نوید داد.
(خرید کتاب همکلاسی های آسمانی …)
شهید یزدان جعفری پالندی (همکلاسی های آسمانی ) :
شهید یزدان جعفری، سال ۱۳۴۳ در شهرستان سوادکوه در استان مازندران چشم به جهان گشود. در کودکی ضمن اهتمام به تحصیل، با گرایش به کشاورزی، کمک حال پدر هم بود. در تاریخ 64/10/17 زمانی که در یگان توپخانه کار می کرد با آغاز عملیات به همراه دوستانش زخمی شد و در راه بیمارستان بود که ناگهان خمپاره ای با آمبولانس برخورد کرد و منجر به انحراف از مسیر و در نهایت واژگونی آن شد این گونه بود که یزدان جعفری، جانباز قطع نخاع شد و سالها روی ویلچر نشست یزدان در سال ۱۳۶۸ در رشته کتابداری و اطلاع رسانی در دانشکده روانشناسی علوم تربیتی دانشگاه تهران پذیرفته شد.
شهید محسن صابر :
ما در یک خانواده تقریبا مذهبی در جنوب شهر تهران، در محله جوادیه (راه آهن) به دنیا آمدیم. پدرم در خانه ای مشترک با پدرشان، زندگی را آغاز کردند. کارگر بودند ولی نیازهای ما را برطرف می کردند. ما چهار تا برادر بودیم. برادر اول ما «شهید رضا صابر» در سال ۱۳۶۲ به شهادت رسید و «شهید محسن صابر» برادر دوم من بود و ما شش سال با هم تفاوت سنی داشتیم (او متولد ۱۳۴۲ بود و من متولد ۱۳۴۸).
شهادت او (همکلاسی های آسمانی ) :
محسن صابر متولد سال 1342 در سال 1362 بر اثر انفجار تله های انفجاری نیرو های ضد انقلاب و جریان کومله پایش را از دست داد. وی در جریان عمل در یک بیمارستان صحرایی در معرض تزریق خون های آلوده وارد شده به کشور در سال های جنگ تحمیلی قرار گرفت.
در خرداد سال 1367 در منطقه شلمچه در عملیات بیت المقدس 7 از ناحیه نخاع مجروح شد. او سرانجام پس از سال ها درد و رنج در فروردین ماه سال 1393 به شهادت رسید.
فهرست کتاب همکلاسی های آسمانی :
- یادداشت نویسندگان
- مقدمه
- فصل یکم : شهید اسماعیل دقایقی
- فصل دوم : شهید مهرداد ریاضی تهرانی
- فصل سوم : شهید یزدان جعفری پالندی
- فصل چهارم : جانباز شهید محسن صابر
- فصل پنجم : جانباز شهید حسین مسیبی
- تصاویر
کتاب همکلاسی های آسمانی را به همراه تخفیف ویژه از ما خریداری کنید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.